Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πάντα ζούμε..με το όνειρο της επιστροφής στην Μάνα Γη !!!!

Συνελήφθη ο..Θεόδωρος Κόνσολας «Consolas Travel» Για τεράστια χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθη την Τετάρτη 28 /12/2011 το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 70χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Κόνσολας για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται στα 1.103.373 ευρώ.

Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για εισφορές και υγειονομικές και πολεοδομικές παραβάσεις...

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο Θεόδωρος Κόνσολας είναι γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, από το έτος 1965.το πρακτορείο του οποίου έχει την επωνυμία Consolas Travel… λειτουργεί στην Αιόλου 100 στην ομόνοια.

Ο λαός δημιουργεί..δεν ξεχνά… και δεν είναι «Μαλάκες όλοι οι Έλληνες» !!!

Ο νέος Ύμνος του Πα.Σο.Κ  »»» ακούστε τον… τους πάει γάντι. !

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ενυδρείο Κρήτης CretAquarium Θαλασσόκοσμος

Το  Ενυδρείο Κρήτης Cretaquarium άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Δεκέμβριο 2005.
 Είναι το πρώτο μεγάλο δημόσιο ενυδρείο στην Ελλάδα και ανήκει στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο για τη θαλάσσια επιστήμη στην Ανατολική Μεσόγειο και στη χώρα μας.
Το Ενυδρείο καταλαμβάνει έκταση 5.000τμ περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος «Θαλασσόκοσμος», συνολικής έκτασης 60.000τμ.

Τα Άγια Θεοφάνεια στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Την 5η Ιανουαρίου ε.ε. η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, του Μ.Εσπερινού και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου.
Κατά την Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων η Α.Θ.Μ. προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και της Ακολουθίας του Μ.Αγιασμού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Μαρεώτιδος κ.Γαβριήλ, Πατριαρχικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας, παρουσία του Εξοχ.Πρέσβεως της Ελλάδος στην Αίγυπτο κ.Χριστόδουλου Λάζαρη, του Εντιμ.Επιτετραμμένου της Κυπριακής Πρεσβείας κ.Ανδρέα Κουζούπη, του Εντιμ. Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Αλεξάνδρεια κ.Χρήστου Καποδίστρια, εκπροσώπων της Ελληνικής Κοινότητος, της Κυπριακής Αδελφότητος, ελληνικών Συλλόγων και φορέων της Μεγάλης Πόλεως και πλήθους φιλοθέων Χριστιανών.

Η ιστορία του εορτασμού των Θεοφανείων

Το όνομα της γιορτής πρόεκυψε από τη φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας, που σύμφωνα με τις γραφές συνέβη κατά τη Βάπτιση του Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό.
Στις Δυτικές Εκκλησίες, τα Θεοφάνεια είναι περισσότερο συνδεδεμένα με την προσέλευση και την προσκύνηση των Τριών Μάγων στη Φάτνη της Γέννησης του Ιησού.
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

·        Τελειώνουν και φέτος οι γιορτές με τα κάλαντα των Φώτων, και τα καλικαντζαράκια να ξανά κρύβονται στα κρησφύγετα τους, έως του χρόνου, ένα έθιμο που χάνεται σιγά σιγά.
     ·Να χουμε την υγεία μας και του χρόνου να δηλώσουμε όλοι παρόντες, κεφάτοι, χαρούμενοι, αισιόδοξοι !... ΚΑΙ προπαντός να έχουμε πατρίδα και κυβέρνηση Ελλήνων….και όχι αχυράνθρωπων.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

·         ΕΜΕΙΣ θα αφήσουμε τα πολιτικά μιάσματα τους κλέφτες εντός της πατρίδας μας να μας εξευτελίζουν....Έως πότε θα είμαστε αραχτοί ;;; και θα μας λένε..ηλίθιους !!! Γ.Μ