Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το ευχαριστώ του ΓΑΠ !! για τους Κρητικούς. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ συμφέροντα με την Κυβέρνηση είναι η ταφόπλακα για τους παραδοσιακούς "καζανάρηδες"


Συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδη ή τον υφυπουργό Οικονομικών, Δ. Κουσελά, θα επιχειρήσουν να έχουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι παραδοσιακοί αποσταγματοποιοί τσικουδιάς της Κρήτης με αφορμή το προσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που, ουσιαστικά, όπως υποστηρίζει ο κλάδος, καταργεί το επάγγελμά τους αφού δεν τους επιτρέπει να πωλούν τσικουδιά, την οποία παράγουν, παρά μόνον να απευθύνονται σε κάβες και ποτοποιεία με τα οποία θα υποχρεούνται να υπογράφουν συμβάσεις!
Το θέμα έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ανησυχία στον κλάδο που νιώθει πως απειλείται με αφανισμό.
Κάνείς όμως από τους  συμπατριώτες μας που ασχολούνται με την (Παραγωγή)της Τσικουδιάς δεν ρωτά ότι εντός της εκλογικής εβδομάδος 7 με 14 Νοεμβρίου η κυβέρνηση έβγαλε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα ..επιβιώσεις τους στον Τύπο !!
Δεν αναρωτήθηκε κανείς.. τι Ρόλο έπαιξε ο πρώην υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης  Μιχάλης Καρχιμάκης ;;;
Aλλά και τι άλλο έρχεται μετά τις Εκλογές ;;
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την αγροτιά που πριν ένα χρόνο περίπου οι αγρότες έκαναν επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή … « Ντού !!» στον Πειραιά τι θα κάνουν τώρα ;; επί ΓΑΠ .
ΤΙΠΟΤΑ πιστεύουμε …και αυτό γιατί για αυτούς δεν μετράει ούτε το ψωμί τους ούτε η διαβίωση της οικογενείας τους…μετράει το ΠΑ.ΣΟ.Κ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου