Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ένας δήμαρχος για όλες τις δουλειές…

Γιώργος Μηλιαράς ,ιδεολόγος μα πάνω από λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδος του της Κρήτης.
Στο Δήμο υπήρχε ένας μόνο υπάλληλος, που αποχωρεί με άδεια ανατροφής τέκνου!
Από δήμαρχος… κλητήρας!
Ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου έχει μείνει μόνος του στον δήμο, λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα να εκτελεί χρέη γραμματέως, αλλά και… κλητήρα.

Στο Ρέθυμνο (περιοχή Σταυρωμένου) πήραν απόφαση για Ένοπλη πολιτοφυλακή για αυτοοργάνωση – αυτοπροστασία.

Τον έλεγχο της περιοχής τους παίρνουν στα χέρια τους οι ενεργοί Πολίτες, κάτοικοι του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο, μετά τον αποτρόπαιο θάνατο μετά βιασμού  μιας υπερήλικης γυναίκας.
Οι ενεργοί Πολίτες της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τα κύματα των λαθρομεταναστών να ρημάζουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, μετά από γενική  ανοικτή συνέλευση και με δημοκρατικές διαδικασίες, αποφάσισαν να κάνουν ομαδικές περιπολίες πέντε ατόμων, τουλάχιστον μια φορά κάθε εβδομάδα στην περιοχή τους.

Πέθανε ξαφνικά ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης σε ηλικία 79 χρόνων.

 Εκλεγόταν βουλευτής από το 1958 έως το 2007, έχοντας 14 θητείες στο Κοινοβούλιο
Απεβίωσε αιφνιδίως το πρωί,σήμερα 20/1/2012 σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Ιωάννης Κεφαλογιάννης, γόνος κρητικής οικογένειας με μεγάλη πολιτική παράδοση, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

• ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ....ΤΟ ΝΑ ΧΕΡΙ Νίβει ΤΆΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ..ΟΥΑ...ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

Το βίντεο που ανεβάσαμε είναι η πληρωμένη διαφήμιση των κοσμαγάπητων Μπουρδελοξενοδοχείων «Πρίαμος» (δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο) στο πατριωτικό κανάλι «Blue-Sky».

Η διαφήμιση παίζεται κάθε νύχτα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά την εκπομπή του Πασοκο-πατριώτη δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα και λίγο πρίν την επανάληψη της εκπομπής του Χριστιανο-πατριώτη δημοσιογράφου Γιώργου Ζερβού!