Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

• ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ....ΤΟ ΝΑ ΧΕΡΙ Νίβει ΤΆΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ..ΟΥΑ...ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

Το βίντεο που ανεβάσαμε είναι η πληρωμένη διαφήμιση των κοσμαγάπητων Μπουρδελοξενοδοχείων «Πρίαμος» (δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο) στο πατριωτικό κανάλι «Blue-Sky».

Η διαφήμιση παίζεται κάθε νύχτα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά την εκπομπή του Πασοκο-πατριώτη δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα και λίγο πρίν την επανάληψη της εκπομπής του Χριστιανο-πατριώτη δημοσιογράφου Γιώργου Ζερβού!
Την ξενάγηση στα μπουρδελο-δωμάτια του "Πρίαμος" την κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Εύγε, κύριε ιδιοκτήτη του καναλιού «Blue-Sky», Νικηφόρε Κισσανδράκη, κουμπάρε του βουλευτή του Λάος Άδωνι Γεωργιάδη και συνιδιοκτήτη του περιοδικού "Ελληνική Αγωγή"!
 Ευχόμαστε σύντομα να δείχνει και σκληρό πορνό το «Blue-Sky», δεν είναι κακό, αν πρόκειται να βγάλουμε λεφτά για την Πατρίδα.
 Αλλά κι εσύ, Γιώργη Ζερβέ, διευθυντά της χριστιανικής εφημερίδας "Ορθόδοξος Τύπος", θεωρείς χριστιανικό να παίζει η επανάληψη της εκπομπής σου μετά την μπουρδελοδιαφήμιση του «Πρίαμος»;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Κύριε Νικηφόρε Κισσανδράκη, κουμπάρε του Άδωνι Γεωργιάδη, αληθεύει ότι στο Ηράκλειο της Κρήτης από όπου ξεκίνησες την επιχειρηματική σου δραστηριότητα, ήσουν ιδιοκτήτης αλυσίδας πορνοσινεμάδων, την δεκαετία του 1980;

Κι αν ήσουν, το έχεις πεί στον Άδωνι, στον Ζερβό και στον Σπυράκο Χατζάρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου