Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στον Σταύρο Φωτάκη για το δημοσίευμα του σχετικά με τον «Πλαστό Πλανήτη Κρήτη»

Αθήνα 14 Φεβρουαρίου 2011
Διαβάζοντας με προσοχή το λιβελογράφημα σας σχετικά με τον «Πλανήτη Κρήτη» και τον άγνωστο σε όλο το πανελλήνιο κο.Πρεβεζάνο κύριε Φωτάκη θα έπρεπε να είστε πιο προσεχτικός στις εκφράσεις σας  και σαν αστυνομικός θα έπρεπε να είχατε ψάξει καλά αν οι σχετικές καταγγελίες μας αλλά και τα δημοσιεύματα μας ευσταθούν !

Δεν το πράξατε ως οφείλατε αλλά τυφλωμένοι από την(δόξα της αρπαχτής) τρέξατε ως ομολογείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ,στις ιδέες και σίγουρα δεν ρίξατε μια ματιά πίσω για να δείτε την αλήθεια.
Μια αλήθεια που εμείς καταγγείλαμε επώνυμα και με πάθος και χωρίς φόβο..ενώ εσείς βγήκατε τώρα και με  ασυναρτησίες και ψέματα θέλετε να γίνετε μεγάλος κοινωνός μιας ψευτιάς !


Ο Τίτλος κύριε Φωτάκη «Πλανήτης Κρήτη» μας ανήκει ,το σήμα που έκλεψε ο κατά τα άλλα αξιοσέβαστος και άγνωστος κος Πρεβεζάνος το έκλεψε από εμάς και μας ανήκει και απλά αφαίρεσε τον δακτύλιο που εμείς είχαμε βάλει τις κρητικές νότες.  

Τίτλος ραδιοφωνικής εκπομπής που εμείς είχαμε στον δικό μας και οritzinal «Πλανήτη Κρήτη» μας τον έκλεψαν συνεργάτες του .

Όλα αυτά κύριε Φωτάκη τα γνώριζαν και ο κός  Πρεβεζάνος και ό κύριος Μ.Πριναράκης αλλά προχώρησαν και ξέρετε γιατί ;;;

 Γιατί απλά δεν έχουν φαιά ουσία στον εγκέφαλο τους και αυτό γιατί στο δρόμο τους μπήκε ό εμπνευστής πάρα πολλών εκδηλώσεων ,ονομάτων ,σημάτων και δραστηριοτήτων που λέγετε Γιώργος Μοσκοβίτης και εσείς τον γνωρίζετε πολύ καλά!!
Ή μήπως λέμε ψέματα! …Όσο για το μαντρί μάλλον σε εσάς πάει καλύτερα ο τίτλος του προβάτου !! εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε ούτε πρόβατα ούτε γάλα !!

Δεν ζηλέψαμε δεν συμμετείχαμε σε κάτι που πάταγε στο ψέμα και μας κατηγορείτε κι’ όλας αυτό πάει πολύ.

 Αντί να κάνετε σκληρή αυτοκριτική πως εσείς ένας αστυνομικός καριέρας πέσατε στον λάκκο της ψευτιάς λέτε και ψέματα, για να μας πείτε τι ;;;

Για το βιβλίο Γκίνες ;; και εκεί ψεύτικα στοιχεία στείλατε ..όχι εσείς είπαμε εσείς απλά(θεατής) στον ψεύτικό Πλανήτη, αλλά οι διοργανωτές της ψεύτικης χορευτικής αλυσίδας που πάτησαν στο δικό μας όνομα..κύριε Φωτάκη μας .

Μήπως θέλετε να στείλουμε τα ρεπορτάζ των καναλιών και των εφημερίδων που μιλάνε για  5.000 άτομα και αυτά με το ζόρι !! στην αρμόδια υπηρεσία στην Αμερική του Γκίνες ..για να σας στείλουν το Γκίνες του ψεύδους !!

 Ντροπή σας κύριε Σταυρό Φωτάκη… κακιές υπηρεσίες προσφέρετε στην ΚΡΗΤΗ.

                                        
Με όλο τον σεβασμό !!
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Εκδότης-Δημοσιογράφος
Ιδιοκτήτης του Μουσικού
«Πλανήτη Κρήτη»
------------------------------------------------------------------------

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΙΤΩΡΟ
Aθήνα 2 Ιουλίου 2010  
                                      ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ                                       
Πλανήτης Κρήτη -radio, Creta Planet-radio           
Προς κύριο Γεώργιο Βιτώρο
Creta channel tv Ηράκλειο

Αγαπητέ φίλε Γιώργο.
Με έκπληξη έμαθα ότι προτίθεσαι να προβάλεις μέσα από την τηλεοπτική σου εκπομπή κάποιους (κυρίους) που προβάλουν λέει την παράδοση μέσα από ένα σωματείο που το έχουν ονομάσει « Πλανήτης Κρήτη ».
Χωρίς να θέλω να παρέμβω στην ροή των εκπομπών σου και στην θεματολογία τους αν και έχεις ενημερωθεί προφορικά από εμένα για αυτή τους την ενέργεια και τα παραμύθια που πουλάνε σε αρκετούς αφελείς ,θα ήθελα και γραπτώς να σε ενημερώσω και εσένα αλλά και αρκετούς παράγοντες του νησιού μας και τα Μ.Μ.Ε για τον ψεύτικο πλανήτη Κρήτη που παρουσιάζει κάποιος κος.Πρεβεζάνος και αναρωτιέμαι για τον συγκεκριμένο (κύριο) αυτόν, πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια που όλοι εμείς αλλά και εσύ Γιώργο Βιτώρο πρόβαλες την παράδοση της Κρήτης ;;
Ξεχνάς αγαπητέ φίλε Γιώργο Βιτώρο τι σου είχα εκμυστηρευτεί το καλοκαίρι του 2008 στην Παλαιόχωρα με τις επιτυχημένες εκδηλώσεις «ΚΡΗΤΗ- ΗΘΗ- ΕΘΙΜΑ-ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ » που διοργανώναμε μαζί « Ό μουσικός Πλανήτης Κρήτη ,η Εφημερίδα Κρητικοί Παλμοί ,το Ράδιο Παλαιόχωρα και ο Δήμος Πελεκάνου για την συνέχεια των εκδηλώσεων που δεν θα γίνονταν….. πλέον στην Παλαιόχωρα ;;
Είχαμε πει ,ότι η επόμενη καλλιτεχνική εκδήλωση θα γίνονταν με κρητικούς καλλιτέχνες αλλά και με χορευτικά συγκροτήματα με παιδιά που δεν θα είχαν γεννηθεί στην Κρήτη και θα συμμετείχαν συγκροτήματα από τις Η.Π.Α την Ευρώπη και την Αυστραλία και μάλιστα για αυτήν μου την σκέψη είχα ενημερώσει προσωπικά τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κο. Μανόλη Πατεράκη ,τον πρόεδρο της Παγκρητικής Αμερικής κο. Μανουσάκη Θεόδωρο ,τον  πρόεδρο της Παγκρητίου Αυστραλίας κο. Αντώνη Τσουρδαλάκη  ,εσένα προσωπικά αλλά και τον καλό μας φίλο Γιώργο Λεκάκη και μάλιστα είχαμε πει ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ερωτόκριτος 87,9 fm» θα ήταν συνδιοργανωτής.
Αυτά για την Ιστορία και για να επαναφέρω την μνήμη !!!
Πάμε όμως στο σήμερα και σε αυτούς τους  « Κλέφτες Ιδεών , λογότυπων αλλά και ονόματος » που σας παρουσιάζουν ένα πλαστό (Πλανήτη Κρήτη) και αναρωτιέμαι και εγώ αλλά και αρκετοί συμπατριώτες μας γιατί κάνουν αυτή την κίνηση τους ;
Παραθέτω αγαπητέ φίλε το λογότυπο μου που τώρα και 5 χρόνια είναι σε διαφημιστική καταχώρηση τόσο στην Ιστοσελίδα μου αλλά και σε έγκυρα περιοδικά της Κρήτης αλλάζοντας μόνο το e-mail. Kαι σου παραθέτω και το δικό τους για να καταλάβεις και εσύ αλλά και αρκετοί άλλοι το πόσο ……φερέγγυα, και θρασύτατα άτομα είναι!!
 Από το 2005 είναι το ραδιόφωνο μου με το όνομα «ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ» και κάνωντας εκπομπή με τον γενικό τίτλο" Χιλια καλώς ωρίσατε στον μουσικό Πλανήτη που λέγετε ΚΡΗΤΗ"...
Αφαίρεσαν λοιπόν τον δακτύλιο με τις νότες και κανονικά έκαναν αντιγραφή του σήματος μου που σας πληροφορώ είναι κατοχυρωμένο στο υπουργείο εμπορίου τμήμα σημάτων από τον δικηγόρο μου Ανδρέα Καμβύση  και σαν σήμα και σαν εκπομπή και σαν δραστηριότητα της εταιρείας μας για διοργάνωση εκδηλώσεων .
Αυτά νομίζω σας φτάνουν για να καταλάβετε τι ακριβώς πουλάνε …φούμαρα !!!
Αυτά προς το παρόν από εμένα ….μαζί με την επιστολή μου αυτή σας παραθέτω και την επιστολή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων για τους (κυρίους αυτούς) και πράξτε όπως καταλαβαίνετε !!!
Όσο για το Σωματείο «Πολιτιστική Κρήτη» που εμφανίζεται σαν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης του ψεύτικου Πλανήτη !!ψάξτε καλά πότε δημιουργήθηκε και για ποιο σκοπό και από ποιον ;; Πάνω από όλα………η κονόμα !!!
Σας ευχαριστώ
Γεώργιος Μοσκοβίτης
 Εκδότης- δημοσιογράφος
Κοινοποίηση
CRETA CHANNEL
RADIO-EROTOKRITOS
Νομαρχία ΧΑΝΙΩΝ

Νομαρχία ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Νομαρχία ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Νομαρχία ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Δεν ήταν ένας ..δεν ήταν δύο ;;;ήταν πολλοί !!! στον ύπνο τους.

Συνεχίζουν τα ψέματα τους !! και η απάτη τους καλά κρατεί ! και φυσικά αρκετά μέσα των Μ.Μ.Ε έπεσαν στην παγίδα τους και συνεχίζουν να προβάλουν τον πλαστό Πλανήτη Κρήτη .

Το τηλεοπτικό κανάλι «Creta Channel» την ίδια ημέρα της εκδήλωσης στις 7-8-2010 παρουσίασε την εκδήλωση με τελική συμμετοχή 5.000 χιλιάδων ανθρώπων.

Την επόμενη οι περισσότερες εφημερίδες αναφέρουν την απογοητευτική συμμετοχή και λένε για 3.000 έως 4.000 από την μια πόλη έως την άλλη. Χανια –Ρέθυμνο-Ηρακλειο-Αγιο Νικόλαο.

Και ως εκ, θαύματος ..η ρεπόρτερ του περιοδικού «Στιγμές» Ρίκη Ματαλλιωτάκη τους ανεβάζει στους 50.000 χιλιάδες (αλήθεια τους μέτρησε ..ένα-ένα) ;;
«Το Πρώτο Θέμα » έχει το δελτίο τύπου του κυρίου Μ.Πριναρακη (χωρίς να αναφέρει ο συγκεκριμένος αριθμό συμμετεχόντων !!) .

Η εφημερίδα Μεσόγειος στο φύλο της 21-11-2010 έχει αφιέρωμα και πάλι με το δελτίο τύπου του προαναφερόμενου ..με νούμερα παρακαλώ 30.000 συμμετοχές !!! τελικά κύριε Μ. Πριναράκη πόσοι τελικά ήταν ;; μήπως όλα αυτά τα νούμερα που τα αλλάζετε σαν το παιχνίδι της κολοκυθιάς !! είναι μόνο στα όνειρα σας.
Σας περίμενα πιο σοβαρό από ότι δείχνετε !! αλλά τελικά σε εσάς και μόνο θα πρέπει να δοθεί το βραβείο Γκίνες …της ψευτιάς και της κλοπής του δικού μας τίτλου και λογότυπου…κάτι που γνωρίζετε ότι ανήκει σε ..ΕΜΑΣ.
Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου