Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Eπιστρέφει η δασκάλα της καρδιάς μας και της παράδοσης στα FM ,Και δεν είναι άλλη από την κα. Ελένη Πλαγιωτάκη-Σαατσάκη


Από την  Τετάρτη 17 Νοεμβρίου αλλά και κάθε Τετάρτη  κοντά σας από τις 3.00 έως τις 5.00 μ.μ. η αρχόντισσα των FM και της παράδοσης, κα. Ελένη Πλαγιωτάκη- Σαατσάκη επιστρέφει και θα είναι κοντά μας  με την εκπομπή « Στις Αυλές και στα μπαλκόνια της Κρήτης» σε ένα νέο κύκλο εκπομπών.

Η τελευταία της εκπομπή ήταν στον Σκάϊ  Ηρακλείου στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 όπου μετά από 11 χρόνια συνεργασίας  ήπιε το πικρό ποτήρι του αποχωρισμού με τους συνεργάτες της  αλλά και με τους ακροατές της ,χωρίς φυσικά την δική της υπαιτιότητα !!! 
Επιστρέφει λοιπόν δυναμικά στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου « Κρητόραμα 97,8 fm » και μάλιστα την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου κάνοντας την δική της επανάσταση  στα fm διδάσκοντας μας ανθρωπιά ,παράδοση ,ήθη και έθιμα της πατρίδας μας .
Αξίζουν συγχαρητήρια στο μαθητή της Γιώργο Κατσαμποξάκη Ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού  « Κρητόραμα 97,8 fm » που ενέταξε στο δυναμικό του σταθμού την δασκάλα της καρδιάς μας.

Συντονισθείτε στους « 97,8 fm » και μέσα από το διαδίκτυο  http://www.979.gr Επικοινωνία Τηλεφωνικό κέντρο: 2810 -237 500

e-mail: kritorama@vivodinet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου