Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Καλή …και η…. Κολοκυθιά !! στα παιχνίδια του πλαστού «Πλανήτη Κρήτη» !!!!


Δεν ήταν ένας ..δεν ήταν δύο ;;;ήταν πολλοί !!! στον ύπνο τους.







Συνεχίζουν τα ψέματα τους !! και η απάτη τους καλά κρατεί ! και φυσικά αρκετά μέσα των Μ.Μ.Ε έπεσαν στην παγίδα τους και συνεχίζουν να προβάλουν τον πλαστό Πλανήτη Κρήτη .


αυτό είναι το κατοχυρωμένο λογότυπο μας και όνομα    "Creta Planet'' η Πλανήτης Κρήτη >>>


                                                                                                                          
Το τηλεοπτικό κανάλι «Creta Channel» την ίδια ημέρα της εκδήλωσης στις 7-8-2010 παρουσίασε την εκδήλωση με τελική συμμετοχή 5.000 χιλιάδων ανθρώπων.

Την επόμενη οι περισσότερες εφημερίδες αναφέρουν την απογοητευτική συμμετοχή και λένε για 3.000 έως 4.000 από την μια πόλη έως την άλλη. Χανια –Ρέθυμνο-Ηρακλειο-Αγιο Νικόλαο.

Και ως εκ, θαύματος ..η ρεπόρτερ του περιοδικού «Στιγμές» Ρίκη Ματαλλιωτάκη τους ανεβάζει στους 50.000 χιλιάδες (αλήθεια τους μέτρησε ..ένα-ένα) ;;

«Το Πρώτο Θέμα » έχει το δελτίο τύπου του κυρίου Μ.Πριναρακη (χωρίς να αναφέρει ο συγκεκριμένος αριθμό συμμετεχόντων !!) .

Η εφημερίδα Μεσόγειος στο φύλο της 21-11-2010 έχει αφιέρωμα και πάλι με το δελτίο τύπου του προαναφερόμενου ..με νούμερα παρακαλώ 30.000 συμμετοχές !!!  τελικά κύριε Μ. Πριναράκη πόσοι τελικά ήταν ;; μήπως όλα αυτά τα νούμερα που τα αλλάζετε σαν το παιχνίδι της  κολοκυθιάς !! είναι μόνο στα όνειρα σας.

Σας περίμενα πιο σοβαρό από ότι δείχνετε !! αλλά τελικά σε εσάς και μόνο θα πρέπει να δοθεί το βραβείο Γκίνες …της ψευτιάς και της κλοπής του δικού μας τίτλου και λογότυπου…κάτι που γνωρίζετε ότι ανήκει σε ..ΕΜΑΣ.   
Γ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου