Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μπήκαν στην γραμμή καμαρωτά-καμαρωτά!

Και ως εκ’ θαύματος οι βουλευτές του Πα.Σο.Κ …ανακάλυψαν ότι τα μέτρα που επέβαλε η (δημοκρατική τους κυβέρνηση) στον λαό και εξαίρεσε τους 300 κηφήνες της βουλής ήταν αναγκαία !!
Ψηφίζουν λοιπόν τον προϋπολογισμό του αίσχους και της απάτης και έχουν την συνείδηση τους καθαρή ότι ξεπλήρωσαν το έργο που «Δεν τους έχει δώσει ο λαός»  όμως… διότι άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν τώρα και για αυτό ο ψηφοφόρος τους του έστειλε στην βουλή.
Θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστούν «πράττουν σύμφωνα με το λαϊκό αίσθημα, η πράττουν και αποφασίζουν εις βάρος του λαού;;;;» σαν αχυράνθρωποι και κοτούλες !!
Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια..ας κοιταχτούν στον καθρέπτη όταν θα ετοιμάζονται να πάνε ‘’κρυφά’’ στα διάφορα ρεβεγιόν  που θα είναι καλεσμένοι και ας χορτάσουν με αυτά που θα φάνε και θα πιούνε και τότε θα καταλάβουν ότι δεν τα τρώμε μαζί !!
Αν έχουν έστω και μια στρώση φιλότιμο και τσίπα !! ας κλείσουν τα μάτια τους και ας δουν με τα μάτια της ψυχής «αν έχουν» πόσους Έλληνες και Ελληνίδες ξεγέλασαν και του έστειλαν στην Βουλή, πόσους Έλληνες και Ελληνίδες οδήγησαν στον μαρασμό της ανεργίας και το πώς τους έκλεψαν μισθούς και συντάξεις-δώρα επιδόματα κ.α  και οι φωτεινές (Γιορτές) του βρίσκουν με άδειο γιορτινό τραπέζι ,με χωρίς χαμόγελα και ευχές και με ένα (νέο έτος) χωρίς ελπίδα, μέλλον ,όνειρα…. και με μια Ελλάδα «Ξεπουλημένη» στους οικονομικούς Νταβατζήδες των Η.Π.Α του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε.
Όσο για το επεισόδιο εις βάρος του Κωστή Χατζηδάκη έχω να πω αυτό… λάθος άνθρωπο χτύπησαν… άλλοι  θα έπρεπε να είναι οι αποδέχτες της αγανακτήσεις του λαού….. και αυτοί ανήκουν στο Σοσιά-Ληστρικό Πα.Σο.Κ  που γκρέμισε μια Ελλάδα που νιώθαμε περήφανοι για αυτήν ..και συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι για την ΙΔΕΑ Ελλάδα… εσείς ;;;
Σας εύχομαι καλόφαγωτα ,τα του μισθού σας και λίγες ημέρες στην εξουσία.
Το 2011 να φέρει την πλήρη Ανάσταση στην Ελλάδα μας.
Γ.Μ >>> λίγο πριν την γέννηση του χριστού 21-12-2010   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου