Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ….ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!

Με κεντρικό σύνθημα «Το Μέλλον ανήκει στους Έλληνες», που παραπέμπει στην ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και με σήμα μια πυξίδα, επιταχύνονται οι ρυθμοί της Νέας Δημοκρατίας για την επεξεργασία του «γαλάζιου» κυβερνητικού προγράμματος.

Αυτά και άλλα πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά για να μας πείσει ότι αυτός είναι (πιο σωστός από τον συμμαθητή του τον ΓΑΠ).

Αγαπητέ μου Αντωνάκη… όταν  κατ’ αρχήν ψηφίζεις επί της αρχής το μνημόνιο και μετά μας το παίζεις (Αντάρτης) !! θα πρέπει να μας πείσεις ότι δεν είσαι ούτε εσύ μαλάκας… αλλά ούτε και εμείς !!!

Και επειδή το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» δεν πιάνει τόπο, ούτε στις καρδιές μας ούτε στο μέλλον μας και φταίτε εσείς οι ατιμώρητοι πολιτικοί ,άφησε μας να ονειρευόμαστε ότι δεν είμαστε μαλάκες ! και ότι σύντομα ο λαός θα πάρει στα χέρια του πραγματικά την εξουσία και θα φέρει ένα πρωθυπουργό που να μην είναι φερέφωνο κανενός και θα φορά παντελόνια και θα έχει στα σκέλια του «σκληρό δίσκο» πολλών MB!!
Και όπως λένε στο χωριό μου… « απού καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι »και αυτό ισχύει για όλους τους πολιτικούς που έχουν περάσει τώρα και 35 χρόνια από την Βουλή..έως και σήμερα που είναι του Δ.Ν.Τ και όχι των Ελλήνων.

ΌΧΙ αλλά λάθη λοιπόν..σας φάγαμε στην μάπα, με τα ψέματα σας ,τις κολεγιές σας, τις μυστικές συμφωνίες και την βρώμικη πολιτική σας.

Όταν θα αποκτήσετε το πολιτικό θάρρος να πείτε δημόσια στον λαό ότι θα διεκδικήσετε από την φασιστική Γερμανία τα 166 δις euro των αποζημιώσεων της ζημιάς της πατρίδος μας την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, την αποχώρηση της Ελλάδος από την μέγγενη της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ και θα πάρετε πίσω τα κλεμμένα από όλους αυτούς τους πολιτικούς κλέφτες από το 1981 και θα άρετε την βουλευτική ασυλία …τότε κτυπήστε μας την πόρτα και εσείς και η Ντορούλα και ο Καρατζαφέρης και ο Κουβέλης και όλοι εσείς που παίρνετε κανονικά τους μισθούς σας και θα κάνετε Χριστούγεννα… γιατί το 90% του Ελληνικού πληθυσμού βρίσκεται σε διαρκή περίοδο «Μεγάλης Παρασκευής» και ο νοών νοήτο !!

Αν και οι μέρες το επιβάλουν να σας πω χρόνια πολλά θα σας ευχηθώ μόνο για την προσωπική σας ζωή και την οικογένεια σας ..για την πολιτική σας ζωή θα πω… το γρηγορότερο να την εγκαταλείψετε ίσως τότε καταλάβετε ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες πλέον !!!!

 Γ.Μ »»Λίγο πριν τα Χριστούγεννα  22-12-2010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου