Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

......Ντροπή σας.

Με 156 ψήφους από τις κοτούλες βο-λευτές του Πα.Σο.Κ  πέρασε ο προϋπολογισμός του Μνημονίου-Μνημόσυνου.
ΌΧΙ είπαν 142 βουλευτές και βουλευτίνες και αυτοί είναι όσοι φοράνε παντελόνια αλλά και γυναίκες βουλευτές ..πιο αντράκια από πολλούς άλλους.
Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Προϋπολογισμός του Δ.Ν.Τ για το έτος 2011.
Υπέρ του Προϋπολογισμού ψήφισαν οι 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατά 142 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
 Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε μονάχα τις δαπάνες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με εξαίρεση τον βουλευτή της, Πάνο Καμμένο, που καταψήφισε το σύνολο του Προϋπολογισμού.
«Όχι σε όλα» δήλωσαν επίσης, τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που έχουν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ (Δημαράς, Σακοράφα, Οικονόμου και Παπαχρήστος) και οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ανήκουν στη Δημοκρατική Συμμαχία και την Δημοκρατική Αριστερά.
Ο εν ολίγοις πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ και προδότης του ελληνικού έθνους προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποδείξει ότι όλα αυτά τα μέτρα είναι υπέρ του λαού και υπέρ της πατρίδος…. και  αναρωτιόμαστε καλά τους βουλευτές κοτούλες του να τους περνά Μαλάκες που αποδεικνύεται τελικά ότι είναι , αλλά στο σύνολο τους Έλληνες είναι αρρώστια επικίνδυνη !!
Καμιά συγχώρεση για όλα αυτά τα μαϊμούνια της πολιτικής σκηνής από τώρα και ύστερα,..ας χαρούν ότι αρπάξουν τώρα… γιατί βουλή δεν θα ξαναδούν να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω.
Αν έχουν μούτρα και πατριωτικό φιλότιμο ας επιχειρήσουν να πουν έστω και ένα γεια από μακριά… και θα καταλάβουν τα αισθήματα των ψηφοφόρων που τους πούλησαν και αυτούς και την Πατρίδα..και όλα αυτά γιατί ;;;
Γιατί δεν έχουν …. «Μαλακά μόρια στα σκέλια τους» να ξηλώσουν τον ποιο ανθέλληνα πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από αυτήν την χώρα και δεν είχαν την δύναμη να πουν …ως εδώ..λέμε ΟΧΙ στην βρώμικη και προδοτική πολιτική σου μιστερ Τζέφρυ… και θα ήθελα να πω και ένα τελευταίο  στην Κόρη του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά…. Φωτεινή Γεννηματά. «Πρέπει να ντρέπεσαι κορίτσι μου »πούλησες όλα τα Ιδανικά του πατέρα σου για το δίκαιο Πα.Σο.Κ  , είσαι και εσύ μέσα στο σύστημα του Εθνικού ξεπουλήματος της Ελλάδας έβαλες και εσύ το χεράκι σου με την ψήφο σου στην καταστροφή των Ελλήνων… και αν μπορούσε να σηκωθεί και ο Πατέρας σου αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου… θα σας έπαιρνε ο διάολος ομαδικός.
Ντροπή σας.  
Γεώργιος Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος 23-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου